FAMILIETELT

Smarte og funksjonelle løsningar for et bedre friluftsliv.

HEM / PRODUKTER / FAMILIETELT / FAUNA FT5-7 AIR FRAME

FAUNA FT5-7 AIR FRAME K 5-7 AF

fauna_FT5-7_air_frame
FAUNA-FT5_ritning

MED FAUNA® AIR FRAME TECHNOLOGY GÅR TELTOPPSETTNINGEN OG NEDPAKKNINGEN VELDIG RASKT.

Du pumper hurtig opp luftkanalene, og slipper å tukle med stenger. Kanalene danner en stiv, vindstabil og føyelig ramme. Du setter teltet opp på noen få minutter. Legg det ut på vanlig måte og sett ned plugger i de fire hjørnene. Fest pumpas munnstykke til ventilen og pump raskt opp til 7 PSI. Når kanalene er fylt med luft, strammer du hjørnene, setter ned de øvrige pluggene og fester bardunene.

Når du tar teltet ned, løsner du bardunene og tar ut alle pluggene, bortsett fra hjørnepluggene. Slipp ut lufta, ta ut hjørnepluggene og pakk teltet sammen. Du kan gjerne la eventuelle innertelt sitte.

Når du kommer hjem, setter du teltet opp på én, to, tre og lar det tørke godt, før du pakker det sammen.

Vi bruker de samme materialene i våre Fauna ®Air Frame-utgaver som i teltene i Aktiv-serien vår, men har forsterket duken ved å veve stoffet tykkere og bruke forsterket tråd. Skulle noe allikevel skje med en av luftkanalene, er det lett å skifte den ut. Det følger selvfølgelig med en effektiv pumpe og en lettfattelig bruksanvisning.


TEKNISK SPESIFIKASJON
  • Fauna Air Frame Technology kanaler i TPU.
  • Med Fauna Air Frame Technology er de tradisjonelle teltstengene byttet ut med luftkanaler som enkelt pumper opp. Konstruksjonen er meget vindstabil og teltet kan enkelt sette opp av en person på 5 minutter.
  • Teltet er meget fleksibelt med 2 separate soverom i bakkant pluss ekstra soverom i front slik at det er god plass til 5 eller 7 personer, og god plass til møbler.
  • Teltet har en unik forseglet gulvløsning som dekker hele teltet. Dette forebygger kondens, hindrer vanninntrenging og holder småkryp ute. Alle dører er utstyrt med finmasket myggnetting. Västanvik har store vinduer med gardiner.
  • Pumpe inkludert.Materiale:
  • Ytterduk og gulv i meget kraftig og bestandig Oxford polyester vannsøyle 5000 mm.
  • Materialene har ekstra beskyttelse mot UV ståler.
  • Plugger i stål.
  • Vekt ca 25 kg.


FAUNA FT5-7 AIR FRAME
 K 5-7 AF VEIL PRIS: 10995 NOK

video_FT5-7